Stevelink Bedrijfsadvies kan jou op verschillende manieren ondersteunen met financieel en bedrijfsadvies. Met als doel: groei van jouw bedrijf en meer financiële regie, controle en onafhankelijkheid. Jij bepaalt in welke hoedanigheid je onze expertise wilt inschakelen: als bedrijfsadviseur, bedrijfscoach of crowdfunding expert. Afhankelijk van jouw vraag bieden wij jou ondersteuning aan. Jouw wensen en behoeften staan centraal.

Groeiversneller

Groeiversneller

 • Jouw ambities vertaald in concrete doelstellingen
 • Advies over kansen en knelpunten
 • Financieel plan voor middellange termijn
 • Uitgewerkte groeistrategie
Lees meer
bedrijfsadvies of coaching

Bedrijfscoach

 • Zichtbare, betere resultaten
 • Zelfstandig op cijfers kunnen sturen
 • Een uitstekende financiële gezondheid
 • Betere gesprekspartner boekhouder of accountant
Lees meer
Financieel en bedrijfsadvies

Bedrijfsscan

 • Sterktes en zwaktes
 • Kansen en knelpunten
 • Financiële positie en mogelijke kostenbesparingen
 • Branchevergelijking
Lees meer

Crowdfunding

Crowdfunding: een andere manier van financieren. Maar wat is crowdfunding? Wat houdt crowdfunding nu eigenlijk in? Waar moet je aan voldoen; wat heb je nodig; welke informatie is nodig; welke zekerheden worden gevraagd? En zo zijn er nog tal van vragen en/of aandachtspunten.

Mocht je uitbreiding van jouw bedrijf overwegen of een nieuw product willen lanceren en financiële middelen nodig hebben, wij geven jou advies. Onze expertise ligt bij het screenen en aanscherpen van je ondernemingsplan, met alle daarbij behorende financiële aspecten. We begeleiden de crowdfundingsaanvraag van begin tot eind.

Doel: het realiseren van succesvolle crowdfundingcampagnes voor onze klanten!

Businesscase

Je moet een businesscase opstellen, maar je weet niet waar te beginnen? Je hebt behoefte aan een heldere kosten-batenanalyse en inhoudelijke onderbouwing, voordat je gaat starten met een project of investering? Bij al dit soort vragen kunnen wij jou voorzien van financieel en bedrijfsadvies. Onze expertise zorgt voor een gedegen businesscase, die jou een duidelijk antwoord geeft op de vraag of een project of investering haalbaar is. Ook kunnen wij een businesscase van anderen toetsen. Om te kijken of de uitgangspunten wel reëel zijn en of alle risico’s wel voldoende benoemd en becijferd zijn.

Doel: een duidelijk antwoord op de vraag of een project of investering haalbaar is.

Uitgebreid netwerk

Stevelink Bedrijfsadvies kan naast haar eigen expertise desgewenst gebruik maken van een uitgebreid netwerk van specialisten en adviseurs. Zo ben je zeker van een hoge kwaliteit en compleet financieel en bedrijfsadvies.

Stevelink Bedrijfsadvies is aangesloten bij Geldfit, Ondernemer Centraal en is Certified Crowdfunding advisor van Kapitaal op Maat.

Wil jij financieel en bedrijfsadvies?

Wij hebben ruime kennis en ervaring is diverse sectoren en weten als geen ander hoe we jouw dromen en ambities kunnen vertalen naar helder financieel en bedrijfsadvies. Heb je vragen of wil je vrijblijvend kennismaken? Neem dan gerust contact met ons op.