Sinds 2016 is Ingrid werkzaam als bedrijfskundige bij Stg. MKBDoorgaan.nl (nu Geldfit) en heb ik haar leren kennen als zeer betrokken, kundig en zeer prettig in de communicatie. Heel fijn om met haar te mogen samenwerken om nog meer ondernemers te kunnen bijstaan bij de uitdagingen die het ondernemerschap met zich mee kan brengen.

Directeur Zuidweg & Partners, ambassadeur Geldfit Zakelijk

Ingrid brengt bedrijfskundige vragen van ondernemers to the point en helder in beeld. De analyses vind ik telkens weer een feest om te lezen. Je merkt dat er in het gesprek met de ondernemer daadwerkelijk wordt doorgepakt, waarbij heikele kwesties niet uit de weg worden gegaan. Probleem en oplossingsrichting(en) zijn helder.

Henk Poot, klantmanager BBZ bij de gemeente Utrecht

Ingrid is een gedegen en professionele bedrijfsadviseur. Ze denkt met je mee, houdt zich aan de gestelde deadlines en is creatief in het bedenken van oplossingen. De businesscase die ze voor ons heeft opgesteld is van hele goede kwaliteit. Ze heeft verschillende (financiële) opties inzichtelijk gemaakt, met diverse mogelijkheden tot opbrengstenverhoging of kostenverlaging. Dit helpt ons enorm bij onze besluitvorming: we kunnen nu zien of een investering zich terugverdient en een keuze maken welke investering het meest rendabel is!

Tom den Boer, project- en programmamanager Vereniging Natuurmonumenten

Als startende ondernemers hebben wij Ingrid, als ondernemerscoach via Qredits, ingehuurd. Wij hebben heel veel gehad aan haar adviezen. Door haar begeleiding steeg de omzet in een jaar tijd met 22%. In het traject dat wij bij Ingrid volgden, stelde ze ons telkens de juiste vragen. Ze heeft ons uitgelegd waarom onze omzet achterbleef en heeft ons advies gegeven hoe we deze konden verhogen. Ze heeft ons inzicht gegeven in onze financiën (kosten huisvesting, voorraden, afspraken leveranciers) en in onze marketing en communicatie (wie zijn onze doelgroepen, hoe kunnen we die bereiken, hoe voeren we succesvolle onderhandelingen). Ingrid is nuchter, praktisch en respectvol in haar aanpak. Haar aanpak heeft ons veel rust gegeven en een goede focus op financieel gebied. Dat blijkt wel uit de cijfers!

Elvira Stjeward & Leonie Ekkers, All Skins schoonheidsinstituut

Ingrid is een bevlogen vakvrouw met een groot analytisch vermogen. Dit heeft ze binnen diverse opdrachten, welke we samen hebben opgepakt bewezen. Ze heeft een vooruitziende blik, is creatief, scherp, zorgvuldig en streeft altijd naar hoge kwaliteit.

Drs Alex A.B. van Oort MBA, Directeur Bracu Management

 Stevelink Bedrijfsadvies heeft mij als startende ondernemer geholpen bij het opzetten van een financieel jaaroverzicht. Ingrid kan door haar analytisch vermogen en haar gestructureerde aanpak snel tot de kern komen. Zij kan zich goed verplaatsen in de ander en weet daardoor precies waar bij mij de vragen liggen. Zij denkt mee en geeft heldere en concrete uitleg en goede adviezen. Zij heeft mij veel geleerd zodat ik nu zelf met mijn financiën aan de slag kan. Dankzij Ingrid heb ik op een eenvoudige manier mijn gehele financiële positie inzichtelijk. Ik weet voortaan direct of mijn bedrijfsvoering  goed op orde is of dat ik actie moet ondernemen!

Olga Baart, eigenaar Frisse Wind training & coaching

Ingrid heb ik als ondernemerscoach uitgekozen voor de opstart van mijn onderneming. Ik heb haar leren kennen als iemand die duidelijk en helder is en je bijstaat waar nodig. Ze komt met goede tips en adviezen en denkt voortdurend mee. Ze is een uitstekend motivator en nadat we met elkaar hebben afgesproken ga ik er altijd weer vol frisse moed tegen aan. Wanneer ik weer een ondernemerscoach zou moeten kiezen zou zij het weer worden!

Junia Barends, Managing Director at KGE-Logistics

Ingrid doet haar werk heel goed. Ze is goed met cijfers en heeft haar rol als planeconoom prima vervuld binnen de gemeente. Door haar positieve inzet is er een duidelijke basis voor de planeconomie gelegd binnen de gemeente. Dit taakveld is door haar een stuk beter op de kaart gezet en geprofessionaliseerd. We hebben Ingrid leren kennen als een betrokken collega die enthousiast en resultaatgericht haar werkzaamheden verricht.

Hans Sluizeman, afdelingshoofd afdeling Ruimte, gemeente Soest

Ingrid heeft in Soest gewerkt als planeconoom voor mijn projecten. Zij heeft voor mij veel zaken uitgezocht en zij rustte niet voor zij de onderste (financiële) steen boven had. Ingrid heeft ordening en structuur aangebracht wat leidde tot een helder inzicht in mijn projecten. Met die input kon ik handelen en werd de beheersbaarheid van mijn projecten verbeterd. Ik heb prettig met haar samengewerkt!

Mieke Buijs, interimmanager en voormalig projectmanager gemeente Soest