Met bedrijfscoaching helpen wij jou bij het optimaliseren van de bedrijfsvoering met als doel het behalen van betere en zichtbare resultaten. Wil je gecoacht worden op resultaten? In de zin van meer omzet, slimmere bedrijfsvoering, meer klanten? Wij begeleiden jou, in een aantal gesprekken, naar hoe je jouw bedrijf kan laten groeien. Je krijgt op zowel bedrijfskundig als financieel vlak praktische adviezen. Adviezen die goed aansluiten bij jouw bedrijf én bij wie je bent als ondernemer. Want alleen dan heb je er écht wat aan.

Met bedrijfscoaching helpen wij ondernemers om hun dromen waar te maken. Juist in deze onzekere tijden.

Bedrijfscoaching Stevelink Bedrijfsadvies

Met focus op je persoonlijke ambities, de strategie van je bedrijf en de financiering van je plannen. Voor die momenten waarop het er écht op aan komt, de twijfel toeslaat of gewoon bergen werk verzet moeten worden om de gewenste bedrijfsgroei te realiseren. Eerst zullen we werken aan duidelijke doelen, op basis daarvan kunnen er stappen gezet worden om de doelstellingen te behalen. Ook is het mogelijk dat er zich nieuwe routes aandienen om te nemen.

Waarom bedrijfscoaching?

Wij helpen je om je doelen te bereiken door jou als ondernemer te laten groeien en je perspectief te verbreden of veranderen. Heb je als ondernemer vragen als:

  • Hoe laat ik mijn bedrijf groeien?
  • Hoe krijg ik meer klanten?
  • Hoe vertaal ik mijn ambities en dromen naar concrete doelstellingen, groei en succes?
  • Wat zijn mogelijke oplossingen voor de problemen in mijn bedrijf?
  • Zit er toekomst in mijn onderneming of kan ik beter stoppen?

De diversiteit aan vraagstellingen, branches en ondernemers, waar wij in de praktijk mee te maken krijgen, is de bron voor onze creativiteit, ondernemerschap en bedrijfscoaching. Door de juiste vragen te stellen, goed te luisteren, scherp te observeren en analyseren weten we snel wat de kern van het probleem is. En kunnen we vervolgens samen met jou op zoek gaan naar creatieve oplossingen om tot positieve resultaten te komen.

Wat levert het je op?

Slimmere bedrijfsvoering bedrijfscoaching

Zichtbare, betere resultaten. In de zin van meer omzet, slimmere bedrijfsvoering, meer klanten

Adviezen die werkelijk passen bij jou als ondernemer

Je ontvangt adviezen die goed aansluiten bij jou als persoon en bij jouw bedrijf.

Adviezen die goed aansluiten bij jouw bedrijf

Je krijgt een waardevol én winstgevend bedrijf waarin je doet wat je het liefste doet.

Sturen op cijfers bedrijfscoaching

Je leert te sturen op jouw cijfers en wordt een betere gesprekspartner voor jouw boekhouder.

Bedrijfsstrategie bepalen

Om als ondernemer de koers voor de lange termijn te bepalen is een heldere bedrijfsstrategie onmisbaar. Deze geeft de juiste richting aan een organisatie en biedt handvatten bij besluitvormingsprocessen. Wij begeleiden jou bij een duidelijk stappenplan, zodat je in korte tijd jouw strategie helder hebt. Zo bouw je aan een onderneming op een hoger niveau. Door de missie en visie voortdurend helder voor ogen te houden, realistische doelstellingen te formulerenen een gedegen strategisch plan op te stellen, wordt de operationele uitvoering van jouw bedrijfsstrategie beter verankerd in jouw bedrijf. De dagelijkse hectiek zorgt er echter vaak voor dat de gekozen strategie niet meer voortdurend helder op het netvlies staat. Dit kan leiden tot onduidelijkheid, chaos en verkeerde keuzes.

Adviezen die goed aansluiten

Onze adviezen zijn geen theoretische verhandelingen maar een praktische aanpak voor verbeteringen en uitdagingen in jouw bedrijf en bedrijfsstrategie. Tenslotte gaat het om de uitdagingen die jij op dit moment het eerste aan wil pakken. We hanteren uiteraard theorieën en modellen, maar dan op de achtergrond. Het is niet nodig om een heel model uit te voeren want dat sluit niet altijd aan op je wensen en doelen. Wij hebben een “antenne” voor mogelijkheden tot verbetering en optimalisatie van jouw bedrijfsvoering. Door ons uniek inzicht in jou als ondernemer, zorgen wij ervoor dat onze adviezen ook goed aansluiten bij jou en je bedrijf.

Bij bedrijfscoaching zullen we altijd proberen om jou als ondernemer te laten groeien.

Werkwijze bedrijfscoaching

De duur van de bedrijfscoaching is afhankelijk van jouw hulpvraag en bestaat uit een traject van drie tot zes maanden met drie tot vier sessies van 1,5 tot 2 uur of begeleiding op uur basis.

Contact

Benieuwd naar wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Heb je vragen over bedrijfscoaching of heb je behoefte aan adviezen die goed aansluiten bij jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.