Wat ons motiveert is onze betrokkenheid en oprechte interesse in jou als mens en het bedrijf daarachter. Wij zijn gedreven om onze adviezen dusdanig op jou af te stemmen, dat deze niet alleen theoretische waarde hebben, maar dat je er écht wat aan hebt. Stevelink Bedrijfsadvies biedt hulp aan ondernemers met het vertalen van ambities en dromen naar doelstellingen, cijfers, winst en dus succes. We hebben inmiddels vele ondernemers geholpen met het halen van hun financiële doelen en bedrijven begeleid naar gezonde financiële ondernemingen.

Missie

Stevelink Bedrijfsadvies helpt jouw bedrijf om te groeien en te ontwikkelen zodat je betere en zichtbare resultaten boekt. Onze missie is het geven van adviezen die werkelijk passen bij de ondernemer en zijn of haar bedrijf, zodat je er ook écht wat aan hebt.

Onze kernwaarden

Gestructureerde aanpak Stevelink Bedrijfsadvies

Gedegen en gestructureerde aanpak

Helder in communicatie Ingrid Stevelink

Helder in communicatie

Creatief en resultaatgericht Stevelink Bedrijfsadvies

Creatief en resultaatgericht

Snel tot de kern komen

Snel tot de kern komen

Wat is jouw doel en wat maakt jou en jouw bedrijf uniek?

Dat willen wij graag weten van de ondernemers en organisaties waarvoor we werken. Vervolgens vertalen we jouw ideeën in concrete en heldere bedrijfsplannen, bedrijfsanalyses, financiële voorstellen en businesscases. Die jou op een deskundige manier inzicht geven en helpen bij het bereiken van jouw bedrijfskundige en financiële doelen.

Ingrid Stevelink

Ingrid Stevelink is bedrijfskundige en oprichter van Stevelink Bedrijfsadvies. Zij vervulde ruim twintig jaar diverse financiële en adviserende functies bij bedrijven, non-profit organisaties en overheid op het gebied van financiering, bedrijfsvoering en planning & control.

De werkwijze van Ingrid kenmerkt zich door een gedegen en gestructureerde aanpak. Ze kan zich goed verplaatsen in een ander en komt snel tot de kern van een probleem, waardoor de adviezen die ze geeft ook passen bij de ondernemer en de situatie waarin zijn of haar bedrijf zich bevindt. Ze is analytisch sterk en bedreven in het vinden van creatieve oplossingen om tot positieve resultaten te komen.

Omdat ze daarnaast over de nodige kennis in marketing en communicatie beschikt, kan ze de cijfers vanuit meerdere invalshoeken bekijken. Hierdoor legt Ingrid gemakkelijk verbanden met andere onderdelen in jouw organisatie. Door deze brede basis heeft ze al vele bedrijven succesvol begeleid naar gezonde financiële ondernemingen.

Ingrid Stevelink - Stevelink Bedrijfsadvies

Ingrid is aangesloten bij Ondernemer Centraal waar ze werkt als bedrijfskundige. Via Ondernemer Centraal ondersteunt ze ondernemers uit de de gemeente Utrecht bij het versterken van de bedrijfsvoering. Ze maakt daarnaast deel uit van het kernteam van Geldfit (voormalig Stichting MKBDoorgaan) waar ze werkzaam is als ondernemersadviseur. Geldfit biedt hulp aan mkb-ondernemers en zzp’ers met hun bedrijf dat in de kern gezond is, maar te maken heeft met (dreigende) financiële problemen. Door in een vroeg stadium ondernemers hulp te bieden, wil Geldfit onnodige bedrijfsbeëindigingen voorkomen.