Stevelink Bedrijfsadvies is er voor ondernemers die goed zijn in hun vak maar minder affiniteit hebben met de financiële kant ervan. Wij helpen ondernemers de vertaalslag te maken van ambities en dromen naar financiële doelen, cijfers, winst en dus succes. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees onderstaande interviews van Stevelink Bedrijfsadvies in de pers.

30 april 2015 Gooi en Eembode en Laardercourant de Bel

’t Gooi – Ondernemers zijn vaak druk met opdrachten binnen halen en willen deze vervolgens zo goed mogelijk uitvoeren. Om te voorkomen dat bedrijven te weinig aan hun (middel)langetermijnvisie werken, biedt Stevelink Bedrijfsadvies ondernemers een ‘groeiplan‘. “Met een concreet plan kunt u uw onderneming laten groeien.”

Benieuwd naar het hele artikel? Lees meer.

Ingrid Stevelink: ‘Ik help ondernemers hun dromen te realiseren’

12 juni 2014 Gooi en Eembode

Ondernemers helpen om hun financiële doelen te halen, dat is waar Ingrid Stevelink van Stevelink Bedrijfsadvies in gespecialiseerd is. Een interview over dromen, ambities en harde cijfers.

“Ik wil ondernemers helpen hun ambities te realiseren. En dat kan ik doordat ik snel tot de kern van het probleem kom. Mijn aanpak is zakelijk gestructureerd en analytisch, gecombineerd met een flinke dosis inlevingsvermogen. Ik help ondernemers de verstaalslag te maken van ambities en dromen naar doelstellingen, cijfers, winst en dus succes.”

Benieuwd naar het hele artikel? Lees meer.

Stevelink Bedrijfsadvies in de pers