Wil je weten hoe jouw bedrijf ervoor staat? Wat zijn de knelpunten van jouw bedrijf en waar laat je kansen liggen? De bedrijfsscan is een middel om deze gegevens snel boven water te krijgen, zodat je zeker weet of je de juiste koers vaart. Je krijgt antwoord op de vraag of jouw verwachtingen kloppen met de realiteit en hoe jouw bedrijf presteert in vergelijking met branchegenoten.

De bedrijfsscan geeft een duidelijk beeld van hoe jouw bedrijf ervoor staat en op welke punten jouw organisatie verbeterd kan worden.

Bedrijfsscan-Stevelink Bedrijfsadvies

Waarom een bedrijfsscan?

Als ondernemer ben je druk met de dagelijkse bedrijfsvoering. En daardoor kom je er niet aan toe om uit te zoomen en even stil te staan bij hoe het nu met je bedrijf gaat. Een bedrijfsscan is de perfecte manier om snel en gestructureerd in kaart te brengen hoe jouw bedrijf ervoor staat. Een bedrijfsscan levert veel nuttige informatie op. Zo krijg je als ondernemer met een bedrijfsscan inzicht in de sterke en zwakke punten van je onderneming op het gebied van personeel, ondernemerschap, organisatie, leveranciers en hoofdprocessen. Daarnaast levert het ook inzicht in de kansen en bedreigingen voor je onderneming op basis van de markt/branche, product-vraagzijde, omgeving, concurrentie en afnemers.

Wat levert een bedrijfsscan op?

Sterktes zwaktes bedrijfsscan

Inzicht in de sterktes en zwaktes van jouw onderneming.

Kansen en knelpunten

Een overzicht van de kansen en knelpunten in jouw branche.

Analyse financiële positie bedrijfsscan

Een analyse van jouw financiële positie en mogelijkheden voor verbeteringen.

Presteren branche

Kennis over hoe jouw onderneming presteert in de branche.

Inhoud van een bedrijfsscan

Onze bedrijfsscan bestaat uit praktische aandachts- en actiepunten waar jij als ondernemer direct mee aan de slag kunt en een rapport met aanbevelingen en adviezen voor de middellange termijn.

Contact

Benieuwd hoe jouw bedrijf ervoor staat? Stevelink Bedrijfsadvies heeft speciaal voor ondernemers een bedrijfsscan ontwikkeld. Hiermee krijg je inzicht in waar jij als ondernemer op kunt sturen.

Heb je vragen over de bedrijfsscan of heb je behoefte aan adviezen die goed aansluiten bij jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.