Ben je benieuwd naar de ervaringen van klanten die gebruik maken of gebruik hebben gemaakt van onze dienstverlening? Lees hier de reviews van ondernemers die we begeleid hebben bij de groei van hun bedrijf. Stevelink Bedrijfsadvies biedt hulp aan ondernemers uit de regio Utrecht, Amersfoort, ’t Gooi en omstreken bij het runnen van een financieel gezond en winstgevend bedrijf.

 Ondernemer Centraal

Henk Poot, klantmanager BBZ
bij de gemeente Utrecht

Ingrid brengt bedrijfskundige vragen van ondernemers to the point en helder in beeld. De analyses vind ik telkens weer een feest om te lezen. Je merkt dat er in het gesprek met de ondernemer daadwerkelijk wordt doorgepakt, waarbij heikele kwesties niet uit de weg worden gegaan. Probleem en oplossingsrichting(en) zijn helder.

Ervaringen van klanten

Natuurmonumenten

Tom den Boer, programmamanager Vereniging Natuurmonumenten

Ingrid is een gedegen en professionele bedrijfsadviseur. Ze denkt met je mee, houdt zich aan de gestelde deadlines en is creatief in het bedenken van oplossingen. De businesscase die ze voor ons heeft opgesteld is van hele goede kwaliteit. Ze heeft verschillende (financiële) opties inzichtelijk gemaakt, met diverse mogelijkheden tot opbrengstenverhoging of kostenverlaging. Dit helpt ons enorm bij onze besluitvorming: we zien nu of een investering zich terugverdient en een keuze maken welke investering het meest rendabel is!

Hans Sluizeman, afdelingshoofd afdeling Ruimte, gemeente Soest

Ingrid doet haar werk heel goed. Ze is goed met cijfers en heeft haar rol als planeconoom prima vervuld binnen de gemeente. Door haar positieve inzet is er een duidelijke basis voor de planeconomie gelegd binnen de gemeente. Dit taakveld is door haar een stuk beter op de kaart gezet en geprofessionaliseerd. We hebben Ingrid leren kennen als een betrokken collega die enthousiast en resultaatgericht haar werkzaamheden verricht.

Geldfit

Jacqueline Zuidweg, Directeur Zuidweg & Partners, ambassadeur Geldfit Zakelijk

Sinds 2016 is Ingrid werkzaam als bedrijfskundige bij Stg. MKBDoorgaan.nl (nu Geldfit) en heb ik haar leren kennen als zeer betrokken, kundig en zeer prettig in de communicatie. Heel fijn om met haar te mogen samenwerken om nog meer ondernemers te kunnen bijstaan bij de uitdagingen die het ondernemerschap met zich mee kan brengen.

Radi Elbelghiti, Eigenaar van Probevo Schuldhulpverlening

Tijdens het inrichten van het loket voor zelfstandigen met geldzorgen bij gemeente Hilversum heb ik als projectleider gebruik gemaakt van de diensten van MKB doorgaan (nu Geldfit) waar Ingrid voor werkt.

Ik heb een hele fijne samenwerking gehad met Ingrid en heb haar leren kennen als een zeer betrokken en kundig persoon. Met haar professionele houding en toegankelijke persoonlijkheid heeft zij de Hilversumse ondernemer goed op weg geholpen.

Ervaring All Skins

Elvira Stjeward & Leonie Ekkers,
All Skins schoonheidsinstituut

Als startende ondernemers hebben wij Ingrid, als ondernemerscoach via Qredits, ingehuurd. Wij hebben heel veel gehad aan haar adviezen. Door haar begeleiding steeg de omzet in een jaar tijd met 22%. In het traject dat wij bij Ingrid volgden, stelde ze ons telkens de juiste vragen. Ze heeft ons uitgelegd waarom onze omzet achterbleef en heeft ons advies gegeven hoe we deze konden verhogen. Ze heeft ons inzicht gegeven in onze financiën, marketing en communicatie. Ingrid is nuchter, praktisch en respectvol in haar aanpak. Haar aanpak heeft ons veel rust gegeven en een goede focus op financieel gebied. Dat blijkt wel uit de cijfers!

Qredits

Junia Barends,
Managing Director at KGE-Logistics

Ingrid heb ik als ondernemerscoach van Qredits uitgekozen voor de opstart van mijn onderneming. Ik heb haar leren kennen als iemand die duidelijk en helder is en je bijstaat waar nodig. Ze komt met goede tips en adviezen en denkt voortdurend mee. Ze is een uitstekend motivator en nadat we met elkaar hebben afgesproken ga ik er altijd weer vol frisse moed tegen aan. Wanneer ik weer een ondernemerscoach zou moeten kiezen zou zij het weer worden!

Sandra Barth, eigenaar,
Peer! Amersfoort

Ingrid is nu een aantal jaar lid van onze Advisory Board en adviseert ons over onze bedrijfsvoering. Dankzij Ingrid hebben we een meer marktgerichte strategie en dito marketing- en salesplan. Dit heeft geleid tot een flinke stijging in omzet. Ingrid weet de vinger op de zere plek te leggen en ook al doet het soms pijn, het helpt wel in te zien waar we stappen kunnen zetten. En mét resultaat!

Ervaring Frisse Wind training & coaching

Olga Baart, eigenaar
Frisse Wind training & coaching

Stevelink Bedrijfsadvies heeft mij als startende ondernemer geholpen bij het opzetten van een financieel jaaroverzicht. Ingrid kan door haar analytisch vermogen en haar gestructureerde aanpak snel tot de kern komen. Zij kan zich goed verplaatsen in de ander en weet daardoor precies waar bij mij de vragen liggen. Ze denkt mee en geeft heldere en concrete uitleg en goede adviezen. Ingrid heeft mij veel geleerd zodat ik nu zelfstandig aan de slag kan. Dankzij Ingrid heb ik op een eenvoudige manier mijn gehele financiële positie inzichtelijk. Ik weet voortaan direct of mijn bedrijfsvoering goed op orde is of dat ik actie moet ondernemen!

Ervaringen van klanten