Wat ons motiveert is onze betrokkenheid en oprechte interesse in u als mens en het bedrijf daarachter. En onze grote gedrevenheid om onze adviezen dusdanig op u af te stemmen dat deze niet alleen theoretische waarde hebben, maar dat u er écht wat aan heeft. Stevelink Bedrijfsadvies biedt hulp aan ondernemers met het vertalen van ambities en dromen naar doelstellingen, cijfers, winst en dus succes. We hebben inmiddels vele ondernemers geholpen met het halen van hun financiële doelen en bedrijven begeleid naar gezonde financiële ondernemingen. 

Wat is uw doel en wat maakt u en uw bedrijf uniek?

Dat willen wij graag weten van de ondernemers en organisaties waarvoor we werken. Vervolgens vertalen we uw ideeën in concrete en heldere bedrijfsplannen, bedrijfsanalyses, financiële voorstellen en businesscases, die u op een deskundige manier inzicht geven en helpen bij het bereiken van uw financiële doelen.

Inventief en resultaatgericht

Stevelink Bedrijfsadvies staat voor:

  • gedegen en gestructureerde aanpak
  • inventief
  • helder in communicatie
  • resultaatgericht
  • snel tot de kern komen

Achtergrond

Ingrid Stevelink is bedrijfskundige en oprichter van  Stevelink Bedrijfsadvies.  Ingrid vervulde ruim twintig jaar diverse financiële en adviserende functies bij bedrijven, non-profit organisaties en overheid op het gebied van financiering, bedrijfsvoering en planning & control. De werkwijze van Ingrid kenmerkt zich door een gedegen en gestructureerde aanpak. Ze kan zich goed verplaatsen in een ander en en komt snel tot de kern van een probleem, waardoor de adviezen die ze geeft ook passen bij de ondernemer en de situatie waarin zijn of haar bedrijf zich bevindt. Ze is analytisch sterk en bedreven in het vinden van creatieve oplossingen om tot positieve resultaten te komen. Omdat ze tevens over de nodige kennis in marketing en communicatie beschikt, kan ze de cijfers vanuit meerdere invalshoeken bekijken. Hierdoor legt Ingrid gemakkelijk verbanden met andere onderdelen in uw organisatie. Door deze brede basis heeft ze al vele bedrijven succesvol begeleid naar gezonde financiële ondernemingen.

Ze maakt daarnaast deel uit van het kernteam van MKB Doorgaan, waar ze werkzaam is als ondernemersadviseur. MKB Doorgaan biedt hulp aan mkb-ondernemers en zzp’ers met een bedrijf dat in de kern gezond is, maar te maken heeft met (dreigende) financiële problemen. Door in een vroeg stadium ondernemers hulp te bieden, wil MKB Doorgaan onnodige bedrijfsbeëindigingen voorkomen.

© Fotografie Reinoudt van den Clooster